Naar San Antonio
Zondag, 8 september, 38 licht bewolkt
Gereden 176 Miles = 281 km totaal 2316 Miles = 3705 km
We verlieten Del Rio waarbij we nog even door het centrum reden. Daar waren wat restaurantjes aan de grote doorgaande weg. We reden de highway 90 op. We reden door een gebied met korte bossages waar veel wild leefde. Bij een pool stonden koeien en herten gebroederlijk te drinken.
Na een kleine 100 kilometer werden de bossages ingeruild voor grasvlakte en grote velden met groente. Er waren ook katoenvelden. De boeren hadden op veel plaatsen het gras al van het veld gehaald en er lagen overal grote balen hooi. We reden door vele kleine gehuchten. Meer dan de helft van de vervallen huisjes waren verlaten of gaven in ieder geval die indruk. In Uvalde hebben we geluncht en boodschappen gedaan.
Hierna kwamen we meer in de bewoonde wereld terecht en lieten we de prairies achter ons. We naderden San Antonio. Dat is een grote stad. Om de stad heen lagen weer vele snelwegen met op verschillende plaatsen indrukwekkende klaverbladen waar de wegen als spaghetti slierten door elkaar heen klonteren. Gelukkig konden met behulp van de GPS onze route vrij gemakkelijk vinden.
De KOA camping ligt dicht bij het centrum. Voor de ingang van de camping stopt een bus die je in korte tijd naar het centrum brengt. Dat gaan we morgen proberen. Voor het eten hebben we eerst nog even lekker afkoeling gezocht bij het zwembad. Voor het eten hadden we weer een gebakken kip meegenomen. Dat was smullen.
The Alamo (Davy Crockett)