carlabernard.reismee.nl

Nieuwe reis betekent natuurlijk een nieuw reisblog

Binnenkort gaan wij weer een reis maken. We gaan dit keer naar de andere kant van onze aardbol. Nieuw Zeeland wordt namelijk ons reisdoel. Op 11 november zullen we starten in Amsterdam om vandaar naar Kuala Lumpur te vliegen. Daar hebben we een stop over. Zo'n kleine 48 uur na ons vertrek in Amsterdam zullen we in Auckland aan komen. Daar hebben we eerst twee dagen de tijd om aan het tijdsverschil van 12 uur te wennen om daarna de camper om te halen. We zullen eerst het Noorder eiland bekijken Vervolgens steken we over naar het Zuider eiland. Na een trip van 22 dagen moeten we de camper in Christchurch inleveren. We vliegen dan naar Langkawi in Maleisië om nog een week aan het strand uit te rusten.

Via deze webblog kunnen jullie onze reis volgen.

Veel leesplezier

Carla & Bernard


Reacties

Reacties

annelies hilgers CCK

wanneer gaan jullie van start?
wij maakten ook zo'n reis, in 1997-98, daar Kerst en oud-op-nieuw mee gemaakt ook met tussenstop in KL. en terug via Lankawi.....
prachtige reis ,véle mooie herinneringen...
dat zullen jullie straks ook allemaal meemaken....
genietse: en goede reis.....AH

Klaas

Hoi Bernard

Mijn nieuwe e-mailadres is klaaskooy@hotmail.com. Op zonnet kom ik bijna niet meer.

gr. Klaas

annie

wij zijn dan naar thailand maar probeer jullie te volgen.
Groetjes annie

Hoi Carla & Bernhard

Veel plezier en goede reis alvast! Wij gaan lekker Roparun-trainen (en werken)... ;)

Groetjes, Marijne & Dany

Jurjen

Ohh het is al gauw 11 november en jullie hebben de locaties waarschijnlijk al allemaal in beeld waar gestopt gaat worden. 4,5 miljoen inwoners en 40 miljoen schapen....op elke 10 foto's zal er 1 bij zitten waar dus schapen op staan ? Vergeet niet om zelf een schaap te scheren op het Noordereiland (Rotorua). Gaan jullie ook Jan van Genten bekijken ? Bij zo'n echte hollandse naam hoort een bezoekje..Ongetwijfeld zul je met de quad-trip bij Cape Kidnappers (noordereiland) de kolonie bezoeken....
En als jullie heel veel geluk hebben zie je de enige echte KIWI loopvogel tijdens een nachtwandeling in het Trounson Kauri Park op Auckland.. Ik wens jullie een voorspoedige start en heel veel mooie dagen !

Lin

Bernard & Carla,

Geniet van jullie mooie reis,en het zonnetje, wij gaan zeker alvast lekker " RopaRun-Trainen ".........in het natte,koude Nederland !!

Veel plezier

Groetjes Lin

Reggie

Ga veel genieten en kijk goed rond want wie weet kom je nog in Hobbit tegen ~: )
Ik zal jullie zeker volgen.
Groetjes Reggie

Marcel

Het is nu precies een jaar geleden dat ik het voorrecht had voor langere duur te genieten van alles wat onze wereld nog te bieden heeft. De tijd vliegt. Geniet niet met mate van jullie reis. Ik ga jullie volgen.
Groet Marcel

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!